VISITA A ESPAI DE VIDA CRISALIDE (BAGES)

VISITA A ESPAI DE VIDA CRISALIDE (BAGES)

Castellgalí, 15 de setembre de 2017

Escola Privada, Escola Viva. Pàgina web: http://www.irehom.org/espai-de-vida-crisalide/

Fonaments:
“L’Espai de Vida Crisàlide (projecte agermanat amb IREHOM) és un espai d’aprenentatge i educació lliure, que neix del poder donar resposta a les necessitats vitals d’un grup d’infants i de llurs famílies, per tal de poder créixer, desenvolupar-se, descobrir-se i descobrir el món, sempre des d’un respecte absolut vers la nostra essència com a ésser humà i vers les nostres necessitats autèntiques. Ens basem en l’arrel profunda de l’amor i del respecte pels processos de vida i la llibertat de l’ésser.”

Tot i que a la pagina web posa que contactis amb ells a través d’un e-mail per concertar una entrevista personal, nosaltres vàrem contactar amb ells. Ens van respondre amb una negativa en quan a poder visitar l’espai i tenir una entrevista amb ells en aquell moment. La seva explicació va ser que estaven a l’inici del curs i que seria invasiu pels infants la nostra presencia en la seva adaptació. Ens van suggerir visitar-los quan facin portes obertes, van dir que ens avisaren. Estem a la espera de la seva invitació. 

Comentaris:

Estàvem amb la autocaravana allà mateix, al poble del costat. Hem passat la nit allà, perquè hem estat intercanviant e-mails fins l’últim moment, intentat concertar la visita. Fins i tot, hem accedit a no veure res dels espais on treballen amb els infants, simplement demanàvem 10 minuts de conversa amb algú responsable perquè ens expliques el projecte. Be, doncs com érem allà mateix, hem fet els 2 km de pista fins accedir a l’escola i hem arribarat la masia-escola. La hem vist simplement per fora, l’hort, i totes les zones d’esbarjo amb materials reciclats, fent diferents àrees de joc pels infants, un lloc maco, interessant amb cabanyes de fusta, cases de pedra, herbes medicinals al bell mig de la natura..Llàstima que hem vist de lluny un membre del centre però no hem pogut parlar amb ningú, marxant així una mica des-il·lusionats.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

VISITA A L’ESCOLA EL ROURE: Us presentem una de les escoles més representatives de l’educació lliure que hem visitat.

VISITA A ESCOLA DE MURA (MOIANES-PONENT)

VISITA A L’ESCOLA NOU DE QUART (9d4t)