“APRENDER EN LIBERTAD” - PETER GRAY

“APRENDER EN LIBERTAD” - PETER GRAY



Hola, he trobat una cosa espectacular, com deia ahir a les meves amigues un llibre que té una pinta brutal, ho vaig saber només llegir el pròleg que ha fet l’autor per la edició espanyola. 

Des que el vaig començar, només que la Marina, tanca un ull per fer una becaina de les seves, la única cosa que desitjo és no tenir cap altre cosa que fer que llegir. No sempre és possible, de fet no ho és gairebé mai, perquè la feina apreta, les tasques quotidianes també.... però he decidit que aniré fent petits resums d’allò mes rellevant que llegeixi, sense desvelar tot el llibre, per qui se’l vulgui llegir. Que tot i no haver passat encara de la pàgina 50 de 290, m’atreveixo a recomanar aquest llibre a tots els pares interessants en la felicitat real dels seus fills. 

Dono les gràcies a Diana, Diego y Jara del projecte Esto no es una escuela: un projecte d’aquesta família que un dia va decidir posar-se a pedalar amb les seves bicicletes per conèixer una educació diferent i ara tenen un projecte de Crowdfunging que anomenen Corriendo por las olas, ja que és el nom que li donen al documental que explicarà la seva història i ens donarà de ben segur informació molt valuosa de les entrevistes que han fet en el seu viatge. Només heu de fer una aportació al seu projecte, com hem fet nosaltres i t’envien aquest llibre tant espectacular. 

Aquí us deixo la web, i en la propera publicació faré un breu resum de la meva impressió i de la informació mes rellevant que exprimeixi del llibre. 



Una abraçada i endavant.  La societat necessita un canvi i l’educació és la clau de l’èxit d’aquest. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

VISITA A L’ESCOLA EL ROURE: Us presentem una de les escoles més representatives de l’educació lliure que hem visitat.

VISITA A ESCOLA DE MURA (MOIANES-PONENT)

VISITA A L’ESCOLA NOU DE QUART (9d4t)